[ad_1]
رئیس هیئت مدیره انجمن علمی سازمان علم و فناوری و نوآوری پارک ها از آغاز اجرای طرح «گردشگری فناوری ملی» در پایان اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: زمینه ها آشنا می شود.
دکتر علی معتمدزادگان در گفت وگو با ایسنا وی در خصوص برنامه ملی «گردشگری فناوری ملی» گفت: این طرح به همت معاونت فناوری وزارت علوم برگزار و توسط انجمن پارکهای علم و فناوری و سازمان نوآوری و فناوری ایران اجرا میشود. به متخصصان در سازمانهای نوآوری مانند منطقه نوآوری، پارک علمی و مرکز فناوری و رشد و شتاب کمک کنید.
وی گفت: در قالب تورهای فناوری، کارشناسان این مراکز به انتقال تجربیات می پردازند یا طرح های نوآورانه در حد موفقیت پارک اجرا می شود.
معتمدزادگان ارائه آموزش های لازم و شبکه سازی بین مرکز نوآوری و سایر ماموریت های برنامه ملی را برشمرد و خاطرنشان کرد: آموزش و ظرفیت سازی برای متخصصان حوزه ستادی ارائه می شود. ما در زمینه هایی مانند شرکت های حقوقی، واگذاری زمین، پروژه های عمرانی، نظارت و ارزیابی، ثبت نام، راهنمایی و سایر زمینه ها، هر کدام به صورت جزیره ای، بر اساس آزمون و خطا، تجربه کسب می کنیم و گاهی اوقات تجربه خوبی دریافت می شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن علمی سازمان علم و فناوری و نوآوری پارکها خاطرنشان کرد: آنها. موضوعات خاص.» و در نهایت شبکه ای از تعاملات بین آنها برقرار شود.
معتمدزادگان ادامه داد: در انجمن علم پارک های علم و فناوری تعدادی دوره آموزشی برای این متخصصان در درجه اول طراحی فضای فیزیکی پارک های علم و فناوری و سپس آموزش در زمینه هایی مانند کنترل برگزار می کنیم. ارزیابی: جذب و ثبت نام، فرآیندهای مدیریتی، مراکز رشد، امور حقوقی و قراردادهای پژوهشی از دیگر اولویت های آموزشی است.
وی با بیان اینکه آماده سازی این دوره ها از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز می شود، خاطرنشان کرد: از آنجایی که وزارت علوم متولی اجرای برنامه است، عناوین این دوره ها با هماهنگی معاونت رئیس جمهور تعیین می شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن علمی سازمان علم و فناوری و نوآوری پارکها گفت: پیشبینی میشود برنامه عملیاتی طرح ملی فناوری گردشگری ایران از اردیبهشت ماه اجرایی شود و جلسات را مختل میکند. رئیس پارک علم و فناوری با تاخیر مواجه شده و از اواخر اردیبهشت شاهد اجرای این برنامه بوده ایم.
به گزارش ایسنا، گردشگری فناوری بخشی از برنامه توسعه فناوری در حال انجام و آشنایی جوامع هدف با اقتصادهای دانش بنیان و تغییرات در فضای کسب و کار است.
سفر علمی علاقه مندان به فناوری، فناوران و فعالان تجاری در حوزه فناوری منجر به تعامل مستقیم، حضور در محیط و درک بهتر شرایط و ویژگی های فناوری بین عرضه و تقاضای فناوری های موجود می شود.
آشنایی با فناوران استانی با شرکت ها و واحدهای فناور مستقر در پارک های موضوعی و مراکز دانش آشنایی با تکنسین های استانی با شرکت های فعال در صنعت آشنایی با دانشجویان، اساتید و مسئولان دانشگاه با توانمندی های شرکتی مبتنی بر دانش استانی آشنایی با دانشجویان و اساتید با پارک های علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان، ایجاد بسترهای مناسب برای تعامل دانشجو و اساتید با تکنسین های صنعت و شرکت های فناور و تشویق دانشجویان به اقتصاد دانش بنیان از اهداف این برنامه ملی است. .
مخاطبان این برنامه ملی هسته و واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری، اعضای هیات علمی، اساتید و مسئولان دانشگاه، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد، مدیران عامل، صاحبان صنایع کوچک و بزرگ و سرمایه گذاران هستند.
انتهای پیام/
Source link