مقدمه ای بر تغذیه در روزه داری

[ad_1]

در حالی که روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامتی دارد، پرخوری در وعده صبحانه و افطار می تواند برای سلامتی مضر باشد.

به گزارش ایسنا. خوردن زیاد یا زیاد در وعده صبحانه و افطار و همچنین انتخاب نامناسب مواد غذایی می تواند منجر به نفخ و سوء هاضمه شود و متابولیسم بدن را تحت تاثیر قرار دهد.

خوردن این غذاها در ماه رمضان توصیه نمی شود:

* غذاهای شور، شیرین، چرب یا سرخ شده: این غذاها می توانند باعث کم آبی بدن و تشنگی در طول روز شوند.

غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده: از آب میوه های بسته بندی شده باید خودداری کرد زیرا حاوی قند بیشتری نسبت به سایر مواد تشکیل دهنده هستند.

نوشیدنی های کافئین دار مانند چای، قهوه، نوشابه.

میان وعده برای صبحانه:

برای صبحانه، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از پروتئین و فیبر بخورید تا مدت بیشتری سیر بمانید.

غذاهایی مانند آجیل و میوه ها توصیه می شود.

غذاهای مناسب برای رژیم افطار:

به گفته متخصصان، داشتن یک افطار متعادل مهم است زیرا این وعده غذایی ذخایر انرژی را جبران می کند و به حفظ روزه روز بعد کمک می کند. افراد برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز بدنشان باید غذاهای مناسب بیشتری بخورند.

به گزارش ایندیان اکسپرس، خوردن غلات کامل، سبزیجات، حبوبات و چربی‌های سالم که سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند و منابع پروتئینی مانند شیر، ماست، لوبیا، حبوبات، تخم‌مرغ و گوشت‌های بدون چربی مانند مرغ توصیه می‌شود.

برخی در ماه رمضان روزه می گیرند و نمی گیرند

* تامین آب مورد نیاز بدن: با نوشیدن آب کافی در شب برای روزه داری آماده شوید، علاوه بر این، خوردن انواع سبزیجات و میوه ها به تامین آب مورد نیاز بدن کمک می کند.

صبحانه را حذف نکنید: این ماده غذایی است که انرژی بدنی را در طول روز حفظ می کند.

به مقدار غذای مصرفی و همچنین کیفیت آن توجه کنید. خوردن وعده های غذایی سنگین تنها دو بار (صبح و شب) می تواند در هضم غذا اختلال ایجاد کند و منجر به افزایش وزن بد شود.

انتهای پیام/

[ad_2]
Source link

درباره ی admin_asooweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.